!-- Google tag (gtag.js) -->

IZJAVA O SIGURNOSTI

Kupnja na tabootoys.com.hr internet trgovini potpuno je sigurna i diskretna.
Tabootoys.com.hr internet trgovina posvećena je poštivanju vaše privatnosti i sigurnosti.

Privatnost
Sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (“Narodne novine” broj 41/14), članak 11., AFERA d.o.o. ne ustupa osobne podatke kupaca trećoj osobi bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja kupca te prikuplja isključivo osnovne podatke o kupcima/korisnicima.

Obvezujemo se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. U procesu realizacije kupovine koristiti ćemo samo informacije koje su nužne.

Za plaćanje kreditnim karticama, tabootoys.com.hr internet trgovina koristi HT PayWay “payment gateway“ sustav koji primjenjuje najnovije standarde u zaštiti podataka.
HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 256-bitnom enkripcijom podataka.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica obavlja se korištenjem sustava HT PayWay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.
ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

HT PayWay: PAYWAY JE VIRTUALNI POS SUSTAV KOJI PREDSTAVLJA SAMOSTALNU USLUGU AUTORIZACIJE I NAPLATE PUTEM INTERNETA UZ MAKSIMALNU SIGURNOST ONLINE PLAĆANJA I AUTORIZACIJE KREDITNIH I DEBITNIH KARTICA ZA WEB PRODAJNA MJESTA.

 

 

Besplatna dostava

iznad 60€/ 452,07kn(HR)

VRHUNSKA KVALITETA

Razne opcije plaćanja

Povrat robe

za nekorištenu robu