!-- Google tag (gtag.js) -->

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje na tabootoys.com.hr moguće je na sljedeće načine:

1.) KEKS pay aplikacija. Najbrže online plaćanje bez naknada putem mobilne aplikacije. Prilikom odabira plaćanja putem KEKS pay-a potrebno je samo otvoriti aplikaciju, skenirati prikazani QR kod te će uplata odmah biti provedena. Ukoliko se koristite mobilnim uređajem na kojem već imate instaliranu KEKS pay aplikaciju preglednik će vas odmah preusmjeriti na aplikaciju gdje je onda potrebno samo provjeriti iznos i potvrditi plaćanje.

2.) Virmansko plaćanje: Uplata putem internet bankarstva / 2D barkodom (plaćanje općom uplatnicom u pošti, banci, FINA-i) na IBAN koji će vam stići na adresu vaše elektronske pošte nakon što u košarici odaberete ovu opciju naplate i potvrdite narudžbu. Proizvodi iz narudžbe rezerviraju se i šalju tek kada na našem računu evidentiramo vašu uplatu. Ukoliko u roku 3 radna dana ne izvršite uplatu narudžba se automatski poništava.

Zakonska obveza dvojnog iskazivanja cijena za sve poslovne subjekte započinje 5. rujna 2022. Uz pretpostavku da su ostvareni svi tehnički preduvjeti, poslovni subjekti mogu već u srpnju 2022. započeti dobrovoljno dvojno iskazivati cijene i novčane iskaze vrijednosti jer će tada biti poznat fiksni tečaj konverzije, no nikako prije, jer je upravo fiksni tečaj konverzije podatak koji je nužan i bez kojega se ne mogu ispravno primijeniti pravila za preračunavanje i zaokruživanje propisana Zakonom o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1 EUR = 7,53450 KN

Obveza dvojnog iskazivanja za poslovne subjekte traje do 31. prosinca 2023.

MOGUĆNOST INSTANT PLAĆANJA: savjetujemo da se kod izbora plaćanja putem internet bankarstva svakako koristite opcijom “INSTANT PLAĆANJE” koju od nedavno možete odabrati iz padajućeg izbornika prilikom kreiranja naloga u vašoj elektronskoj banking aplikaciji. Na taj način nama  je uplata odmah vidljiva na računu i paket se šalje isti dan ukoliko je narudžba provedena radnim danima do 14 sati. U ostalim slučajevima paket se šalje idući radni dan.

Ovaj platni sustav omogućuje provođenje tzv. instant platnih transakcija koje se izvršavaju u gotovo realnom vremenu, u samo nekoliko sekundi. Navedeno vrijeme uključuje terećenje IBAN računa platitelja, izvršenje međubankovnog obračuna zadane instant platne transakcije i odobrenje IBAN računa primatelja plaćanja.

* Instant platni sustav omogućuje izvršenje platnih transakcija 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (24/7/365), a maksimalni iznos pojedine instant platne transakcije određen je u iznosu od 12.000,00€.

* Banke uključene u Instant platni sustav:

– Addiko Bank d.d.

– BKS BANK AG, Glavna podružnica Hrvatska

– Hrvatska poštanska banka d.d.

– Istarska kreditna banka Umag d.d.

– Partner banka d.d.

– Privredna banka Zagreb d.d.

– Zagrebačka banka d.d.

Ako plaćanje izvršite putem KEKS pay aplikacije u nazivu trgovca pisati će AFERA d.o.o.

    

Besplatna dostava

iznad 80€

 

VRHUNSKA KVALITETA

Razne opcije plaćanja

Povrat robe

za nekorištenu robu