NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje na tabootoys.com.hr moguće je na sljedeće načine:

1.) Karticama online jednokratno i na rate: HT PayWay virtualni POS sustav za autorizaciju i naplatu kreditnih/debitnih kartica u zaštićenom internet protokolu koji osigurava u potpunosti sigurnu naplatu.

Raspoloživi načini plaćanja ukoliko se odlučite za HT PayWay sustav naplate:

* Zagrebačka banka *

– Maestro / Mastercard / Visa debitne i kreditne kartice jednokratno

– Mastercard / Visa kreditne kartice (ZABA izdanja) od 2 – 12 obroka bez kamata i naknada za iznos veći od 500,00 kn

* Privredna banka Zagreb *

– Maestro / Mastercard / Visa debitne i kreditne kartice jednokratno

– Maestro / Visa debitne kartice (PBZ izdanja) od 2 – 6 obroka bez kamata i naknada za iznos veći od 500,00 kn

* Erste banka *

– Maestro / Mastercard / Visa debitne i kreditne kartice jednokratno

– Maestro / Mastercard / Visa debitne kartice (ERSTE izdanja) od 2 – 6 obroka bez kamata i naknada za iznos veći od 500,00 kn

NAPOMENA: Prihvat Mastercard, Maestro i Visa kartica omogućen je također za većinu ostalih kartičnih kuća (banaka) u Republici Hrvatskoj te za sve kartične kuće ERSTE grupacije.

Prihvat PBZ Visa Premium i Diners Club kartica u PayWay sustavu onemogućen je za sve vrste plaćanja (jednokratno / obročno) pa molimo kupce za razumijevanje.

Unutar ERSTE grupacije nalaze se niže navedene banke:

  1. Erste&Steiermarkische bank d.d.
  2. Istarska kreditna banka Umag d.d.
  3. Sberbank d.d.
  4. KentBank d.d.
  5. Agram banka d.d.
  6. Slatinska banka d.d.

2.) Virmansko plaćanje: Uplata putem internet bankarstva / 2D barkodom (plaćanje općom uplatnicom u pošti, banci, FINA-i) na IBAN koji će vam stići na adresu vaše elektronske pošte nakon što u košarici odaberete ovu opciju naplate i potvrdite narudžbu. Proizvodi iz narudžbe rezerviraju se i šalju tek kada na našem računu evidentiramo vašu uplatu. Ukoliko u roku 3 radna dana ne izvršite uplatu narudžba se automatski poništava.

Djelatnici tabootoys internet trgovine ni u jednom trenutku nemaju pristup broju kartice, dostupan im je samo broj autorizirane PayWay transakcije.
Podaci o karticama ne pohranjuju se u našem sustavu već se broj kreditne kartice direktno provjerava i autorizira u autorizacijskom T-Com centru.
Broj kreditne kartice nemojte upisivati nigdje osim u za to predviđeno polje, ne šaljite ga e-mailom niti putem formulara za kontakt.

Ukoliko plaćate kreditnim karticama online, kao mjesto naplate na vašem ispisu računa biti će navedeno “PayWay *AFERA doo”, nigdje se ne spominje “tabootoys.com.hr” ili “Sex Shop”. 

HT PayWay: PAYWAY JE VIRTUALNI POS SUSTAV KOJI PREDSTAVLJA SAMOSTALNU USLUGU AUTORIZACIJE I NAPLATE PUTEM INTERNETA UZ MAKSIMALNU SIGURNOST ONLINE PLAĆANJA I AUTORIZACIJE KREDITNIH I DEBITNIH KARTICA ZA WEB PRODAJNA MJESTA. HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla). HT je certificirani partner po PCI DSS sigurnosnim standardima najviše kategorije. Certifikat Level 1 za Payment Gateway / Switch usluge.

  

    

Besplatna dostava

iznad 400,00kn (HR)

VRHUNSKA KVALITETA

Razne opcije plaćanja

Povrat robe

za nekorištenu robu