UVJETI DOSTAVE:

1.) Dostava je besplatna u svim zemljama članicama EU ukoliko je ukupan iznos narudžbe veći od 400,00kn (kod finaliziranja narudžbe potrebno je odabrati opciju dostave: “Besplatna dostava”) 

2.) Uobičajeni rok isporuke za naručenu robu je 7-10 radnih dana (paketi naručeni vikendom i praznicima šalju se idući radni dan) i cijena dostave iznosi 25,00kn – SUBOTE, NEDJELJE i PRAZNICI NISU RADNI DANI DOSTAVNIH SLUŽBI

3.) Kupcu će u fazi finaliziranja narudžbe biti ponuđena dodatna opcija ekspresne dostave u roku 4-5 radnih dana i ta usluga se posebno naplaćuje 50,00kn – SUBOTE, NEDJELJE i PRAZNICI NISU RADNI DANI DOSTAVNIH SLUŽBI

4.) Mogućnost izbora diskretne dostave do odabranog poštanskog ureda po vašem izboru putem usluge “Poste Restante” (Poste Restante je usluga zadržavanja poštanskih pošiljaka u poštanskom uredu). Rok isporuke u ovom slučaju je 10 radnih dana.

5.) Minimalni iznos vrijednosti košarice za realizaciju narudžbe: 300,00kn (uključujući trošak dostave)

 

DISKRECIJA I PAKIRANJE:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Paketi se šalju IZNIMNO diskretno u standardnim neprozirnim kartonskim kutijama ili neprozirnim zaštitnim kuvertama sa zračnim jastucima. Na paketu su navedeni isključivo Vaši podaci te podaci tvrtke koja šalje paket, AFERA d.o.o. Nigdje na paketu nije navedeno “Sex shop” ili bilo kakva asocijacija od kuda dolazi paket te nitko ne može pretpostaviti sadržaj paketa.

CARINSKI POSTUPAK (odnosi se na zemlje izvan EU):

Pošiljke poslane izvan Europske unije (EU) mogu postati predmetom uvoznih troškova, carine i pristojbi koje nameće zemlja odredišta. Troškove eventualnih uvoznih i carinskih pristojbi mora snositi sam primatelj. AFERA d.o.o. nema kontrolu nad tim troškovima, niti na bilo koji način može predvidjeti spomenute.
Carinski propisi razlikuju se ovisno o zemlji odredištu. Za sve dodatne informacije potrebno se obratiti vašoj lokalnoj carinskoj ispostavi. U slučaju kada je vaša pošiljka dio carinskog postupka može doći do kašnjenja i razlike u odnosu na našu prvotnu procjenu termina isporuke. Hvala na razumijevanju.

Besplatna dostava

iznad 400,00kn (HR)

VRHUNSKA KVALITETA

Razne opcije plaćanja

Povrat robe

za nekorištenu robu