!-- Google tag (gtag.js) -->

UVJETI DOSTAVE:

1.) Dostava je besplatna u svim zemljama članicama EU ukoliko je ukupan iznos narudžbe veći od 80,00€ (kod finaliziranja narudžbe potrebno je odabrati opciju dostave: “Besplatna dostava”) 

2.) Uobičajeni rok isporuke za naručenu robu je 2-3 radna dana putem DHL Express dostavne službe. Za županije koje su od Zagreba udaljene više od 100km rok isporuke može biti produljen na 3-4 radna dana, a za južnodalmatinske otoke ili Dubrovačko-neretvansku županiju maksimalno do 5 radnih dana. Broj pošiljke i link za praćenje paketa kupcu će biti poslan u najkraćem mogućem roku odmah nakon zaprimanja narudžbe (paketi naručeni vikendom ili praznicima šalju se idući radni dan) a cijena dostave iznosi 8,00€ – SUBOTE, NEDJELJE i PRAZNICI NISU RADNI DANI DOSTAVNIH SLUŽBI

3.) Minimalni iznos vrijednosti košarice za realizaciju narudžbe: 40,00€ (uključujući trošak dostave)

4.) Paket se predaje dostavnoj službi isti radni dan ukoliko je plaćanje za narudžbu provedeno/autorizirano ili je uplata evidentirana radnim danima do 14 sati. U svim ostalim slučajevima paket će biti poslan idući radni dan.

DISKRECIJA I PAKIRANJE:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Paketi se šalju IZNIMNO diskretno u standardnim neprozirnim kartonskim kutijama ili neprozirnim zaštitnim kuvertama sa zračnim jastucima. Na paketu su navedeni isključivo Vaši podaci te podaci tvrtke koja šalje paket, AFERA d.o.o. Nigdje na paketu nije navedeno “Sex shop” ili bilo kakva asocijacija od kuda dolazi paket te nitko ne može pretpostaviti sadržaj paketa.

CARINSKI POSTUPAK (odnosi se na zemlje izvan EU):

Pošiljke poslane izvan Europske unije (EU) mogu postati predmetom uvoznih troškova, carine i pristojbi koje nameće zemlja odredišta. Troškove eventualnih uvoznih i carinskih pristojbi mora snositi sam primatelj. AFERA d.o.o. nema kontrolu nad tim troškovima, niti na bilo koji način može predvidjeti spomenute.
Carinski propisi razlikuju se ovisno o zemlji odredištu. Za sve dodatne informacije potrebno se obratiti vašoj lokalnoj carinskoj ispostavi. U slučaju kada je vaša pošiljka dio carinskog postupka može doći do kašnjenja i razlike u odnosu na našu prvotnu procjenu termina isporuke. Hvala na razumijevanju.

Besplatna dostava

iznad 80€

 

VRHUNSKA KVALITETA

Razne opcije plaćanja

Povrat robe

za nekorištenu robu